Close
Søk
Close this search box.
Utvikling
Hvordan henter vi mer effekt?

Med mer enn 15 års erfaring med tuning fra bilverden vet vi hva som skal til for å finpusse programvare for en sikker, pålitelig og optimal tuning. Det handler ikke alltid om å hente mest effekt, men om å sikre at du kan nye livet på sjøen med den effekten du trenger.

 

Og vi jobber ikke bare med innenbordsmotorer, Marinechiptuning.com begynte allerede i 2019 med oppgradering av påhengs motorer, og har i dag utviklet til en rekke Suzuki, Yamaha og Mercury motorer. 

Til en rekke av disse har vi også dynomålinger.

Med aktiv bruk av effektbenk og fysisk testing i vannet utvikler vi programvare til hver enkelt modell . Slik sikrer vi at for hver endring vi har gjort utgjør den tiltenkte effektforskjellen, uten å påvirke levetiden. Vårt fokus på driftssikkerhet er underlaget for kvaliteten vi leverer.

Det handler ikke alltid om mer fart, for mange kan ekstra kraft bety en lettere båt å håndtere når hele familien skal med eller fiskeutstyret blir tungt.

Som en del av optimalisering av programvaren gjør vi små endringer for å øke effektiviteten i de turtallsområdene som er mest brukt. For oss er det viktig å levere en så brukervennlig programvare som mulig, og vi vet at en lang sesong kan bli kostbar.
Nyt godt av lavere forbruk denne sesongen!

I mange tilfeller kan motoren din være en nedjustert variant av en annen motor.

La oss ta utgangspunkt i Yamaha F225 som egentlig er en nedjustert F300, med svakere programvare.
Ved å benytte oss av original F300 programvare kan vi forsikre oss om at motoren tåler økningen, og finpusse programvaren til å levere 322HK.

Dette gjelder også en rekke mindre motorer!